App of the Day – Delivery Status

Mi-am pierdut obiceiul de a mai descrie cite o aplicatie buna, folositoare (chiar gratuita). Fie ca e vorba de aplicatii pentru Mac, Windows sau iPhone sunt o gramada care ne surprind in mod placut sau care ne fac viata mai usoara. Asa ca merita sa le facem mai cunoscute.

de citeva zile am redescoperit Delivery Status. Aplicatia are forma unui Dashboard Widget pentru Mac. Poate ca functiile sunt similare cu cele ale altor programe, dar simplitatea si mai ales eleganta cu care e construita, m-au facut sa o numesc favorita inceputului de an.

Delivery Status urmareste pachetele cumparate pe net sau trimise de catre altii si iti ofera “la minut” update-uri cu locatia lor. Lista serviciilor de curierat cuprinde peste 50 de companii din toata lumea. Ce bine ar fi fost sa fi bagat in seama si curierii romani. sau poate ca astia nu sunt atit de seriosi/punctuali.

Si asta nu e tot: ai posibilitatea sa te loghezi cu userul tau si sa sincronzezi informatiile pe iPhone, browser sau un alt computer. Aplicatia pentru iPhone sau iPod Touch iti ofera, printre altele, si harta cu traseul pachetului tau.

Pe de alta parte, modelul lor de business mi se pare unul excelent: faci o aplicatie pentru Mac gratuita. O cresti si o faci atragatoare si apoi lansezi una pentru iPhone, mai atragatoare si cu mai multe functii pe care o vinzi celor interesati.

Oare cit de greu este sa vedem Dashboard Widgets pentru aplicatiile romanesti din AppStore?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. cum e trecerea de la 2g la 3gs???? ce iti place mai mult la noul iphone si ce nu iti place?? in comparatie cu 2g-ul???

  2. ce bucuros am fost cand am vazut titlul… crdeam ca in sfarsit ai descoperit un program care sa iti arate cand a fost trimis un email cu succes din MAIL. sau delivery status pt sms pe iphone. ce tare ar fii fost… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*