Un prototip de tastatura pentru iPad

Nu pot sa zic ca simt nevoia sa am aceasta functie, dar imi place sa stiu ca ar putea exista acolo, in setari si poti sa o activezi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. E foarte tare. Nu stiu cum ar putea adapta solutia la tastatura “split” din iOS 5 dar in rest, excelent.

  2. Cel cu ideea ii roaga pe toti developerii sa trimita cereri la Apple, poate poate o sa faca ceva.

    Uite AICI ca sa nu las link catre alt site. Poti sa bagi si tu chestia asta in articol, ca am vazut ca mai acceseaza si developeri site-ul tau.

1 Trackback / Pingback

  1. SwipeSelection | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*