Keyfree de la Ford suna bine

Eu folosesc 1Password. Ford a avut o idee mai buna. Deocamdata pagina de download nu mai exista. Astept sa vad cum functioneaza si daca merita.

Ideea e simpla: o agentie de publicitate (Oglivy Paris) a scos o aplicatie de iPhone care te ajuta sa te loghezi/deoghezi in/din site-uri precum Facebook sau Twitter automat. Totul se face prin intermediul computerului care detecteaza ca iPhone-ul este in apropiere (pe calea Bluetooth).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Există aplicații care fac log on și log off OS X-ului, tot folosind bluetooth-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*