SwipeSelection

Imi place cind developerii sunt mai rapizi decit Apple la implementarea de functii interesante.

Iti aduci aminte de prototipul de tastatura pentru iPad care facea selectie de text cu un gest? Ei bine, un developer a gasit o solutie si o va publica, in curind in Cydia. Mi-ar fi placut sa fie ceva ce poate fi adoptat de developerii de aplicatii deja existente in AppStore.

Cum ar fi ca jucarii precum SimpleNote sau Byword sa aiba asa ceva built-in?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. Visul meu s-a implinit :)) sunt primul care o sa descarce swipeselecton

  2. Update: tweakul a apărut si îmi este de mare ajutor. Singura problema e ca acum nu pot face swipe de la literelor a, i, s, si t pentru a scrie literele românești, dar autocorrect-ul suplineste cât de cât lipsa posibilitatii. Bineînțeles, pot tine apasat pe litere pentru a avea mai multe opțiuni

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*