Noul “S Voice” de la Samsung

Samsung Galaxy S III vine cu niste inovatii nou-noute. Asa zice Samsung.

Arata oarecum familiar. Dar nu stiu de unde imi e cunoscut…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Let me guess, tot Apple a inventat si speech bubbles, nu-i asa? Sau widgetul de vreme?

 2. @Tzacanel: Asta e ca si cum ai spune ca “Daca IBM nu lansa Simon, nici Apple nu lansa iPhone”.

 3. @Ovidiu: exagerezi. Interfata este clar copiata. Sunt zeci de moduri in care puteau sa execute un UI pentru aplicatia respectiva si alte mii de nume pe care puteau sa le aleaga. Ei au ales sa o faca la fel ca Siri la jumatate de an dupa Apple. Oricit de Samsung/Android Fan-boy esti cred ca poti sa vezi ceva evident atunci cind ti se arata doua poze, nu?
  Uita-te la simbolul microfonului. Chiar nu exista alt simbol pentru microfon pe care puteau sa-l utilizeze? Cine nu vede in cele doua imagini faptul ca cea de la Samsung este “inspirata” din cea de la Apple inseamna ca nu vrea sa vada adevarul.

  Nu ma pricep la design, dar pot sa-ti schitez 3 interfete diferite pentru jucaria asta in 3 minute.

 4. Am urmarit pe youtube lansarea noului telefon. Sala mare, o gramada de prezentatori, lume cat de cat…dar nu m-a impresionat. Nimic din ceea ce au prezentat nu m-a impresionat. Faptul ca primesti un sms si duci telefonul la ureche iar aparatul apeleaza automat numarul de telefon…bullshit…o functie software. se stinge ecranul cand nu-l privesti….beton…dar care este logica? probabil ca nu mai esti nevoit sa apesi pe butonul de power off sau nu mai este cazul sa setezi o functie de auto-power-off…intrebarea este simpla….unde este inovatia?banuiesc ca toate functiile astea un developer mai dibaci le poate integra oricand intr-un iphone….. unde este noul? unde este “kstia” aia care te face sa ti-l doresti? Tin minte si astazi lansarea primului Iphone. Mi-am dorit acest echipament imediat dupa ce am vazut prezentarea. Scurta, concisa, atent pregatita….pur simplu am fost fascinat….restul este istorie.
  Am mai spus-o odata, exista Iphone si exista restul. Nu contest faptul ca intr-o buna zi cineva va inventa ceva nou care va lua locul actualului Iphone, dar pana atunci cred ca mai au ceva de bricolat. Samsung nu m-a impresionat. DELOC!!!!
  P.S. pentru ce-i carcotasi….am si un Samsung NExus am si un Galaxy SII…unul sta pe birou….il incarc din cand in cand altul sta in ambalaj…sotia s-a jucat cu el vreo 2 zile si s-a reintors la 3GS…chiar daca este un model vechi, inca are “kstia” aia in el care te face sa nu renunti la el….

 5. Intre timp Apple va avea timp sa vina cu ceva nou care sa intreaca iPhone 4S si Samsung Galaxy S 3 :-) De abia astept :)

 6. “It is all about marketing”; la asta se rezuma “copierea” de interfete, de aplicatii, de orice; daca Apple a vandut mult si bine, de ce n-ar face-o si Samsung; doar ca in procesul asta se uita ce inovatii aduc fiecare. Astept Samsung sa vina cu si mai multe chestii in voice-recon, de genul “Where is my friend John ?” si sa se uite prin facebook, twitter, etc etc si sa iim zica, este la cafeneaua din colt, ia de aici si ruta gps…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*