Mini Me “iTunes Gift Cards”

Apple experimenteaza cu marimea iTunes Gift Card-urilor. Astazi am gasit in magazine carduri de 10 dolari mai mici decit cele normale. Jucariile au, prntru prima data valoarea imprimata pe fata plasticului.

Noile carduri de 10 dolari sunt cu aproximativ 15% mai mici decit celelalte.

Interesant este ca nu scrie nicaieri “iTunes” sau “Apple”. Dar cine le foloseste stie ca silueta cu iPod si casti de culoare alba sunt un simbol usor de recunoscut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Intrebare : se pot folosi si in Mac app store ? Va veni incurand un imac si as vrea Lion pe el insa n-am card, deci nu il pot cumpara :(

  2. @jder: Bineinteles ca da!

    Banii de pe carduri se duc in contul tau care foloseste acelasi Apple ID pe Mac App Store, AppStore, iTunes, iBookStore etc. Asa ca poti sa-i cheltuiesti dupa aceea pe Lion, Carti, aplicatii pentru Mac, iPhone sau iPad, jocuri, muzica sau filme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*