coloreaza-ti gmail

de azi gmail vine cu jucarii noi.

una tocmai buna de pus in ghetutze este metoda de alocare a label-urilor colorate pt diferite mailuri. le poti gasi mai usor si daca nu mai ai nevoie de ele – le poti scoate.

ca sa te joci mai mult cu ele nu tre decit sa renunti la cleintu de mail pt 5 minute si sa te loghezi in contul de gmail. mda, stiu …e greu si incomod…

oricum, jucaria asta ne aduce un pas mai aproape de gmail offline. google a scapat cu juma de gura ca in 2008 vom avea deja Gmail offline (evident cu ajutoul google gears). si gmail nu va fi singurul care vine mai aproape de desktop…

update: gmail ne prezinta oficial povestea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Incet incet o sa renunt la serviciile oferite de Yahoo in favoarea celor oferite de Google, Google este mai deosebit … stie cum sa se apropie de utilizator si stie ce ii place :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*