Un iPhone = 2 calorii

Stii ca iPhone-ul tau e delicios. Dar stiai ca daca lingi ecranul castigi doua calorii? OK, nu stiu de ce ai face asta, dar e o informatie pe care poti sa o spui la masa, prietenilor.

Uite si dovada:

Iar daca ai terminat de mancat si vrei sa le si arati prietenilor ca iPhone-ul functioneaza si dupa ce trece prin stomac, atunci uite un video care iti arata ce se intimpla atunci cind un elefant inghite un iDevice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*