Dolce: “ProTV nu mai vrea? Ia HBO gratis!”

Dolce da o palma metaforica celor de la Pro TV si introduce o gramada de posturi Super tari in locul lor.

Acasa, Pro TV, MTV sau toata gasca HBO, BBC, Comedy Central si Eurosport?

Bravo, Romtelecom!

Multumesc Liviu Cirstean pentru pont.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Buna miscarea de mkg, oricum, comparativ cu cazurile Antena si Discovery asta le bate, asa ca in mod clar se cerea un raspuns. Intrebarea mea e, daca pina acum plateam pt HBO, acum o sa-mi dea gratis optiunea respectiva? Ar fi tare sa nu.

 2. pentru Lucian: Oficialii Romtelecom spun “Abonatii care aveau deja canalele HBO in grila vor primi un discount lunar din valoarea pe care o plateau pentru pachetul separat ce contine HBO”

 3. Eu crsd ca nu se pot compara programele PRO cu cel care le inlocuiesc, se adreseaza fiecare altui public, fiecare cu preferintele lui. Raman la parerea ca ei se cearta si publicul are de pierdut.

 4. @RaduD: asa este, nu se pot compara. Pro TV au emisiuni OK, prevum Vocea Romaniei si stiri f bine facute. Dar cam atit. Programele care inlocuiesc canalele Pro sunt mult mai bune. Cine vrea sa vada stiri poate sa le vada si pe alte posturi asa ca avantajul este de partea celor care au acum HBO, Comedy Central etc.

  In povestea RDS/Discovery publicul a avut de pierdut. Dar aici eu cred ca are numai de castigat.

 5. @Adrian Sunt de acord ca sunt mai bune canalele oferite. EU n-as regreta ProTV. M-a surprins afirmatia despre stirile ProTV, le-am considerat mereu cele mai proaste, cu gradul cel mai mare de fals si indobitocire. Generice ca la Hollywood pentru stiri de 3 lei, relatari de la fata locului pentru orice porcarie, chiar daca relatarea de la fata locului are sau nu vreun beneficiu. Pe mine ma dezgusta genul ala de stiri. Cele mai bune mi se par la TVR dar nici acolo nu mai e ce a fost.

 6. @Florin Grozea: l-am citit azi dimineata. Ai dreptate. Chiar as vrea ca RDS sa introduca Comedy Central.

  Pe de alta parte, divertismentul TV la noi este legat de moment. Sa redifuzezi emisiuni vechi cu Teo si Mircea, de exemplu ar fi interesante, dar nu neaparat si funny pentru ziua de azi. Lumea le va vedea ca pe reluari. Iar ca sa aduni comedia buna de pe toate posturile si sa o pui pe un singur canal e imposibil. Mi-ar placea sa vad un canal de filme romanesti de comedie, dar ma tem ca se vor repeta filmele odata la 2 saptamani.

 7. Tu nu ai nevoie de subtitrare, dar 90% dintre abonatii Dolce au nevoie.Se vede pe audientele slabe ale posturilor netraduse.Nici eu nu am nevoie de subtitrare, dar nu-i suport pe cei care doar retransmit un post tv fara sa-i faca adaptare la specificul local.Retransmisie poate sa faca oricine. Nu contest calitatea posturilor introduse mai ales ca urmaresc HBO decind s-a introdus in Romania.

 8. Din pacate si ROMtelecom sunt tot ROMANI… HBO and co. sunt oferite gratui DOAR PANA LA 31 MARTIE 2013. Dupa revin contra cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*