Live Blog: Totul despre Apple Watch Ultra, iPhone 14 și lansările Apple din toamna 2022

Apple Far Out Event. FOTO Apple
Apple Far Out Event. FOTO Apple

Cel mai important eveniment Tech al anului este, cu siguranță cel făcut de Apple la început de toamnă. Lansarea noilor telefoane care dau tonul în industrie, a sistemului de operare cel mai avansat (iOS), dar și multe alte noutăți – toate sunt prezentate astăzi, 7 septembrie.

20.01 – Tim Cook ne anunță de la început că discutăm despre iPhone, AirPods și Apple Watch.

20.03 – Primul produs este Apple Watch. Poveștile celor care au fost salvați de Apple Watch par puțin regizate, dar… sper că sunt reale.

20.07 – Jeff Williams vorbește despre noile ceasuri. Care sunt… mai colorate.

Apple Watch Series 8 – Display mai larg, fețe noi, always-on display, ecran mai rezistent la praf, apă și nu crapă.

Aduce un senzor de temperatură. Zvonurile au fost reale. Apple explică senzorul de temperatură ca fiind o îmbunătățire adusă pentru femei. Schimbările în temperatura corpului pot ajuta pentru detectarea perioadei fertile. Asta e bine pentru femeile care caută să rămână însărcinate.

Ceasul va avea și un senzor care poate să detecteze un accident rutier. Sună automat la 112 și le trimite locația ta.

Apple Watch va avea o baterie de 36 ore. Și roaming.

20.18 – Series 8 vine in 7 culori diferite de acum înainte. Apple lansează și curele noi de la Nike și de la Hermes.

Apple Watch Series 8 vine cu un preț de 399 dolari (499 pentru versiunea GSM) și apare pe 16 septembrie.

20.21 – Apple Watch SE 2 – vine cu 3 culori și carcasă de aluminiu. Are un display cu 30% mai mare. Este mai rapid (well, duh) și e prezentat ca un ceas potrivit pentru copii. Prețul pornește de la 249 dolari.

20.24 – Noul Apple Watch Ultra. Design nou – ecran mai plat din safir, carcasă din titanium, display foarte luminos, un buton nou (Action Button), un Digital Crown mai mare, un difuzor mai mare și microfon mai bun. Vine cu conexiune celulară built-in și o baterie de 36 până la 60 ore. Va avea un nigh mode cu culori făcute să fie mai vizibile pe noapte.

Brățara este rezistentă la sporturi extreme.

Apple Watch Ultra va fi lansat pe 23 Septembrie.

20.41 – AirPods Pro 2 – Vin cu Spatial Audio personalizat. Faci o poză cu telefonul și căștile știu în ce spațiu ești. Bateria ține 30 ore. Dacă le pierzi, fiecare cască poate fi găsită individual. Poți să le încarci cu încărcătorul de ceas sau MagSafe și au și o ureche metalică unde poți să agăți un lanyard. Costă 249 dolari și apar pe 23 septembrie.

20.49 – iPhone 14. Vine în 2 dimensiuni – iPhone 14 și iPhone 14 Plus. Apple spune că are cea mai bună baterie. Vine cu procesorul A15 Bionic. Va avea 2 camere, așezate în același loc pe spate, tot pe diagonală în pătrat. Wait, are același notch?

Atunci când filmezi, vine cu un nou Action Mode. Asta înseamnă video stabilizat, în stilul GoPro.

20.58 – Vine cu conectivitate 5G, eSIM. Toate telefoanele din USA nu mai vin cu slot de SIM. Sunt curios ce se întâmplă în România.

20.59 – iPhone 14 vine și el cu senzor de detectarea accidentelor și e capabilă să sune la numărul de urgență.

21.00 – Atunci când nu ești într-o zonă acoperită de semnal GSM, iPhone 14 poate să se conecteze la satelit și să poți cere ajutorul. Evident, ai nevoie să fii într-o zonă aflată sub cerul liber. Telefonul îți arată cum să îndrepți telefonul spre cer și unde e cel mai apropiat satelit. Poți să dai mesaje scurte. Durează 15 – 3 minute ca să dai și să primești mesaje. Ai și un meniu special pentru asta.

Aplicația Find My poate să îți vadă locația prin satelit. Totul e gratuit pentru 2 ani cu iPhone 14.

iPhone 14 – 799 dolari. 14Plus este 899 dolari. Primul vine pe 16 septembrie. Al doilea, în prima săptămână din Octombrie.

21.09 – iPhone 14 Pro – Notch-un are formă de pastilă (oval). Ciudat. Pare și mai vizibil acum. Vine în 4 culori: negru, argintiu, roșu și auriu.

Notch-ul se transformă în zonă de notificări. Dynamic Island. Apeși pe el și vezi mai multe informații. Oh, camera aia o să aibă toate amprentele pe ea. Da, are display always-on cu frecvență de 1Hz.

Vine cu procesorul A16 Bionic, camera principală este de 48MP.

iPhone 14 Pro – 999 dolari. iPhone 14 Pro Max – 1099 dolari. Ambele apar pe 16 septembrie.

Asta e tot. Ce-ți place dintre noile produse?

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*