Televiziune locala, pretentii mai slabe?

Oare daca esti televiziune locala pretentiile sunt mai scazute cind vine vorba de anumite stiri? TV Neptun ne da astazi o mostra de lipsa de documentare autentica. In viziunea lor, astazi, 5 februarie 2013 s-a lansat noul iPad 4.

Gigantul Apple lansează, astăzi, în Statele Unite a patra generaţie a tabletei iPad, care va fi dotată cu o capacitate de stocare dublă faţă de versiunile precedente.

(…)

A fost o zi normală, astăzi, la show-room-ul Apple din New York, în pofida faptului că lipseau mai puţin de 24 de ore până ce noul model iPad 4 urma să fie lansat. A patra generaţie a tabletei Apple este dotată cu o capacitate de stocare de 128 Gb, dublu comparativ cu versiunile anterioare. Păstrează ecranul de 9,7 inch cu Retina Display, camera HD pentru funcţia FaceTime şi procesorul A6X. Toate acestea nu i-au impresionat însă prea tare pe amatorii de gadgeturi.

(…)

Noul iPad 4 disponibil deocamdată doar în Statele Unite, poate fi achiziţionat la preţuri ce oscilează între 799 şi 929 de dolari, în funcţie de extraopţiunile dorite de clienţi.


Pentru cei care nu inteleg despre ce este vorba, datele stau cam asa:

– iPad 4 a fost lansat pe 2 noiembrie 2012. Da, in urma cu trei luni.

– Marti, 5 februarie Apple a scos doar un model de capacitate mai mare. Nimic nou.

– iPad 4 vine in diferite versiuni si modele cu capacitati de la 16 la 128GB cu preturi intre 499 si 929 dolari.

– iPad 4 este disponibil in Romania de citeva luni.

Sunt convins ca lipsa de cunostinte a persoanei care a scris stirea, a editorului si a producatorului care au supervizat-o sunt de vina pentru aceasta gafa.

Daca nu ma pricep la un anumit subiect eu urmez una din doua variante: fie ma documentez temeinic, fie nu scriu despre ce nu inteleg.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. TV Neptun sa se apuce mai bine de gradinarit si eventual numele sa devina Neptun Farms. Culmea e ca nu sunt singurii. Am mai vazut astfel de “noutati” despre Apple in trecut.

 2. Pai domnule Boioglu, mancatorii de rahat ai lui Mazare sunt adevarate monumente de prostie dintotdeauna.Si apoi in caz ca nu stiati Neptun Tv se doreste a fi televiziune nationala!
  Asta ptr ca in Constanta de cand e Mazare primar neavand ce sa critice deaorece aici sunt toate bune si frumoase, ptr a umple spatiile goale din emisiunile de stiri mai dau cate un accident de circulatie din Ardeal si cate un viol din Moldova!Si sa nu uit starea vremii e tot ptr toata tara!

 3. Căutăm știri și la realitatea pe site să facem comparații? Mai bine nu, că știm că acolo nu prea se găsesc știri…

  Când a decedat Iurie Darie, reporterntv a fost printre puținele site-uri care au scris cu decență despre asta, fără titluri de cancan, scormoniri în căcat sau 100 articole într-o zi.

 4. @Ionut Staicu: nu. nu cautam. Toti gresesc si cind a fost cazul am sanctionat si site-ul realitatea pe blog sau pe twitter/facebook. exemplu 1, exemplu 2, exemplu 3.

  Nu vad legatura cu articolul asta.
  Sa inteleg ca Iurie Darie folosea si el iPad 4 sau site-ul realitatea a scris in aceeasi zi, aceeasi prostie? Totodata, Iurie Darie a murit in timpul campaniei electorale pentru Alegerile Parlamentare. Anumite posturi TV aveau treburi mai importante atunci.

  De ce trebuie sa trollezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*