Teoria conspiratiei pe centura Constantei

Un oarecare Florin se joaca pe Google Earth si vede doua avioane. Face o poza si o trimite la realitatea.net. Colegii de la site o publica fara sa gandeasca putin logica avioanelor de pe camp.

Adresa de pe Google Maps este aici.

Cine face un mic Zoom vede ca avioanele sunt pe drum catre Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Si nu mergeau la nivelul solului, ci prin aer. Doar ca Satelitul Google este la citeva zeci de kilometri deasupra lor si avioanele erau la altitudine de aterizare.

Asta daca nu cumva e doar un singur avion si umbrele colorate din fata lui sunt doar … umbre.

OZN-uri nu gasim pe Google Maps ca sa rotunjim Teoria Conspiratiei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. avion…e doar ala alb…printr-o prisma, lumina alba se desparte in culorile componente…cred ca 3 la numar (cele din imagine). am comentat fara documentatie prealabila, ci doar din cunostintele din scoala. sper sa nu fi facut o gafa. salutari

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*