Chromebook Pixel

Ceea ce pare, pina acum, doar o farsa este o idee foarte interesanta. Chromebook Pixel ar putea fi o noua jucarie de la Google – un Chromebook cu touchscreen si un display f bun.

Google incepe sa aiba aplicatii suficient de bune pentru a-ti face treaba de zi cu zi si deja stim ca nu mai simtit nevoia unui optical drive.

Poate ca nu e decit un concept, dar cum iti suna Chromebook Pixel? (apropo, mufa aia din stanga, de linga USB este un Thunderbolt?)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. design By Apple si made by Google mai bine :))) . designul l-au imprumutat de la apple , vocea naratorului de la Spock , oare mai are cineva idei originale ? :)

1 Trackback / Pingback

  1. Chromebook Pixel – primul computer facut de Google | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*