suveniruri din Florida

– apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea –

nu ca nu as fi stiut deja, dar dupa citeva zile petrecute in concediu prin Florida am inceput sa deschid ochii, in sfarsit, la preturi. de obicei cumpar ce am nevoie, daca imi place. mai ales cind e vorba de suveniruri si alte jucarii.

preturile in parcurile de distractii sunt aceleasi. nu conteaza de unde iei brelocul, magnetul de frigider sau cana de cafea. incep de la 3.99 si merg chiar si pina la sute de dolari.

ai crede ca sunt unice si ca daca il iei de la “Universal” sau de la “Disney” te vei bucura de ceva original. si asa si este, pe de o parte. chiar daca pe toate scrie mare “made in china”.

cind iesi din parcuri insa, gasesti aproape aceleasi suveniruri. tot produse in china, dar la jumatate de pret. in seara asta am vazut seturi cu 19 brelocuri la vo 16 dolari. vrei doar unul? platesti 1,99.

cele mai “la moda” suveniruri (sau macar cele care iti sunt bagate cel mai des pe git de toti) sunt insignele si dog-tag-urile. in prima categorie ai toate modelele posibile. mai nou si sub forma de litere. nu cred ca se apuca acum omu sa isi ia insigne cu litere mari de 4 cm sa le puna pe piept. dar poti sa faci din ele un logo…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*