suveniruri din Florida

– apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea –

nu ca nu as fi stiut deja, dar dupa citeva zile petrecute in concediu prin Florida am inceput sa deschid ochii, in sfarsit, la preturi. de obicei cumpar ce am nevoie, daca imi place. mai ales cind e vorba de suveniruri si alte jucarii.

preturile in parcurile de distractii sunt aceleasi. nu conteaza de unde iei brelocul, magnetul de frigider sau cana de cafea. incep de la 3.99 si merg chiar si pina la sute de dolari.

ai crede ca sunt unice si ca daca il iei de la “Universal” sau de la “Disney” te vei bucura de ceva original. si asa si este, pe de o parte. chiar daca pe toate scrie mare “made in china”.

cind iesi din parcuri insa, gasesti aproape aceleasi suveniruri. tot produse in china, dar la jumatate de pret. in seara asta am vazut seturi cu 19 brelocuri la vo 16 dolari. vrei doar unul? platesti 1,99.

cele mai “la moda” suveniruri (sau macar cele care iti sunt bagate cel mai des pe git de toti) sunt insignele si dog-tag-urile. in prima categorie ai toate modelele posibile. mai nou si sub forma de litere. nu cred ca se apuca acum omu sa isi ia insigne cu litere mari de 4 cm sa le puna pe piept. dar poti sa faci din ele un logo…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*