official iPhone web-apps from apple

apple vrea sa tina pasul cu hackerii (a se citii “dezvoltatorii neautorizati de aplicatii pt iPhone”). jucariile puse de ei pe site-ul oficial sunt insa atit de penibile…

joculetze de genul impusca ratza chiar nu ma tenteaza. dar aplicatii de genul bookmark-urilor pt safari mi-ar fi folositoare.

pe de alta parte, de ce as sta conectat la net sa folosesc gravity cind pe Installer gasesc Labyrinth – aplicatie nativa care merge si arata excelent?

si ca sa nu fiu rau, imi place faptul ca apple pune pe net din ce in ce mai multa documentatie pt dezvoltarea de aplicatii. iPhone dev center este o resursa pentru cei care maninca linii de cod pe paine. observ ca apple se concentreaza in special pe applicatii web si nu inteleg de ce aplicatiile native sunt neglijate. probabil ca vor sa ne lase memoria telefonului libera pt muzica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*