iStyle, Vodafone și Orange România s-au grăbit să anunțe iPhone Xs

iPhone Xs în România. FOTO vodafone
iPhone Xs în România. FOTO vodafone

Noile iPhone Xs și iPhone Xs Max vor fi lansate în România abia pe 28 septembrie. Nici măcat în USA nu a început perioada de pre-orders. Asta nu i-a împiedicat pe ai noștri să încerce să adune emailurile amatorilor de iPhone.

iStyle, Vodafone și Orange România deschid site-urile cu o poză frumoasă cu un iPhone și oferă posibilitatea celor interesați să se înscrie pe un fel de listă de așteptare pentru… informații.

Cei de la iStyle au mers un pas mai departe și au trimis și emailuri clienților cu această “oportunitate”. Orange i-a urmat la scurt timp cu anunțul de pe site. Vodafone România au postat și ei un anunț similar abia în seara de joi, 13 septembrie.

La Telekom e încă liniște. Compania vinde iPhone X și nu a anunțat nimic despre iPhone Xs. Până și eMag are o pagină specială de preînscriere, chiar dacă nu e link-uită din homepage.

Modelul de bază de iPhone Xs ar putea să coste în România 5400 lei, iar iPhone Xs Max va avea un preț de peste 6050 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*