un ajun de craciun la 26 grade celsius

cu iubita alaturi am plecat in Key West, FLorida.

despre KW se spune ca e “a drinking town with a tourist problem” asa ca peste tot e plin de baruri. si de magazine de suveniruri. ne-am oprit la Hard Rock Cafe. prispa casei vechi tine racoare, muzica e buna si friptura bine facuta. (cam mult unt cu usturoi totusi)

am dat si de o super retea de net asa ca am profitat putin si am downloadat vo 500 MB de diverse… In plus, mai un mail, un blog, un mesaj de craciun…

nu simt ca e craciun, dar e bine. tu cum iti petreci ajunul si craciunul?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Daca esti acolo, mergi in port la ora amiezii sa vezi unul din cele mai frumoase apusuri din lume,
    mergi la casa lui Hemingway, la buterfly conservatory si la southernmost point of continental usa.
    Plaja e renumita, accesul insa e foarte nasol, printre bazele militare navale. Vezi sa nu nimeresti intr-un bar de gay pt ca sunt multe acolo…:)

  2. fericitule… la Deva sunt 6-7 grade si ploua… sounds like a christmas? Sarbatori fericite Adrian!

  3. Ce mi-a mai placut – muzica cubaneza live peste tot pe toate terasele, oameni relaxati dansau si se simteau bine, aaa, eu am sarit ripley’s, nu prea e genul meu. Craciun fericit!

  4. Conditiile de acolo difera de cele din Romania insa sper ca si in acest an spiritul craciunului sa te insoteasca !Sarbatori Fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*