fringe – episoade intregi

va ziceam ca imi place Fringe, mai nou. observ cu placere ca Hulu ne da episoade intregi taiate de segmente scurte de publicitate.

episodul de mai sus e ultimul aparut (nr. 4). primele episoade sunt AICI.

si apropo… totul e legal si la o calitate deosebita.

update: gabi florescu, unul dintre cititorii boio.ro, imi spune ca Hulu nu vrea spectatori din Romania asa ca daca nu esti in USA nu vei putea sa vezi episodul de mai sus.

mda, era prea frumos sa fie adevarat. asa ca din cauza lor tre sa apelati la metode mai putin ortodoxe de dowanload a episoadelor.

sau vi le povestesc eu…

update 2: bebe zice in comentarii ca ASTA ajuta. asa ca… vizionare placuta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*