Universal Studios Orlando se intoarce

sau cel putin eu am ales sa ma intorc la Universal Studios. Pina acum mi s-a parut cel mai bun parc din Orlando. preturi bune, o gramada de lucruri de vazut.

mai povestim despre ele. pina atunci arunca o privire pe galeria foto de mai jos. care iti place?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. ce bine se distreaza unii :)))

    HELP!!!

    Am ajuns in Romania am acasa net prin wi fi dar nu se conecteaza iphonu meu la el, din cate m-am documentat am inteles ca sar putea sa fie devina configuratia cu ip-urile ca nu suporta pt mac, ce pot face ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*