suita microsoft office pt iPhone

… nu o sa vina prea curind. si sincer sa fiu nici nu avem nevoie de ea.

asta pt ca e atit de usor sa ai documente word, powerpoint, excel si orice altceva doar cu o miscare de deget a lu google.

tot ce ne trebuie este google gears mobile adaptat pt iPhone. zoho face deja ceva de genu, dar mai au de lucru…

cel mai probabil insa, google nu va lansa gears for mobile inainte de aparitia android. e norma sa vina cu jucarii pt platforma proprie si apoi sa se extinda la iPhone sau alte mobile os.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sau poti folosi alte aplicatii pentru asta.
    De exemplu, am dat din greseala peste un program free, pe itunes. Se numeste “Files lite”, e freeware. Stocheaza fisiere de mai multe formate office, pdf, sau altele. Ofera si posibilitatea vizionarii acestora tot prin intermediul programului. Programul permite utilizarea unui spatiu de stocare de pana la 200 Mb in varianta free, sau capacitatea maxima a iphone-ului, daca iti cumperi varianta full.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*