cind sa mergi la cumparaturi?

raspunsul e evident: cind sunt reduceri! si pe alea le gasesti mai ales online. dar nu despre asta discutam azi.

M-am obisnuit sa merg la cumparaturi o data pentru 2-3 saptamani. Nimic mai normal, de altfel. Cumpar tooate cele pentru casa fara sa stau cu grija ca am ramas fara maruntisuri. Chestiile importante le cumpar de pe net. De cele mai multe ori insa, nu stiu la ce ora deschide magazinul pe care vreau sa-l vizitez.

de aia imi place sa folosesc Google. Mai nou, motorul de cautare stie sa-ti ofere nu numai adresa, numarul de telefon, sau indicatii de traseu catre magazinul ales, ba chiar si Orele de functionare. Sweet!

cu magazinele romanesti e mai greu, desi cind eram acasa am cautat Metro si am dat de programul lor pe site-ul din dotare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. http://www.orar.info comentariul nu e spam iar pe autori nu ii cunosc. Pe mine m-a uimit ca exista si chiar m-a ajutat cand eram pe edge si aveam nevoie rapid de un info. Pe scurt laudabila initiativa.

  2. In SUA oamenii s-au obisnuit sa cumpere online dar in Romania magazinele online nu au marfa disponibila , si ca sa o ia de la furnizor trebuie sa-i plateasca alea 3-4 facturi restante .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*