(dez)organizarea tvr

cind lucram la tvr eram si colaborator mediafax foto. astia din urma sunt baietzi  seriosi. cu toate ca nu le-am mai trimis poze de aproape 2 ani ei imi platesc in continuare, pe 20 ale lunii, o suma pt drepturi de autor.

luna asta am observat o chestie f mijto. printre pozele vindute se numara si una achiziotionata de TVR. imagineaza-ti ca tvr ar trebui sa aiba arhiva video cu tot ce are mediafax foto de la mine, dar dezorganizarea si ametzeala unor personaje de acolo ii face sa scoata bani din buzunar…

nu ma deranjeaza. tot eu castig…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. domnu Boioglu va rog eu nu mai chinuiti limba romana. Ca fost sau actual jurnalist ati putea face un efort in sensul asta. Cititi inca o data acest post si o sa recunoasteti greselile imediat. A scrie cu tz si j in loc de s nu te face mai popular, cel putin nu in ochii mei.
    Peace!

  2. @mirel: va multumesc pentru recomandari. greselile au fost corectate.

    nu scriu cu tz sau j ca sa par mai popular in ochii nimanui si nici pentru ca nu stiu cum se scrie corect. am mai zis-o: blogul este o optiune personala. si cind zic asta ma refer si la ce scriu si la cum scriu. ii apreciez pe cei care apreciaza informatia si mai ales pe cei care vin aici pt ca sunt incintati de stilul meu de a scrie.

    promit ca atunci cind scriu pt un ziar, tv sau orice altceva sa scriu academic. pina atunci, decizia stilului imi apartine si am luat-o in urma cu un an juma cind am inceput sa scriu pe http://www.boio.ro

    si inca un amanunt: nu ma intereseaza comentariile persoanelor care nu au curajul sa spuna cine sunt. anonimi viteJi am mai vazut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*