o tema unica

nu-i asa ca la asta nu te-ai gandit? un posesor de iPhone l-a personalizat la extrem. Omul si-a pus fata proprie pe toate icoanele. Imaginea alaturata spune tot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. chiar adi…vreau si eu sa fac o tema.am gasit programul sa schimb icoanele.ma intereseaza daca e vreun program sa schimb si sunetele.adica cand instalezi tema sa se instaleze si sunetele.o zii buna!

  2. Mi se pare f f funny
    Mi-as face si eu la fel, sa-mi inveselesc prietenii si sa ma amuz

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*