StarCargo 3000

Concurs: vezi, la finalul postului, cum poti sa castigi un cod-cadou pentru StarCargo 3000!

update: Castigatorul este Marius.

Sunt convins ca exista o gramada de joculete care sa-ti omoare timpul si cum doar citeva isi fac loc pe iPhone-ul meu, atunci cind prind cite unul il joc la nesfarsit.

Asta e si cazul cu StarCargo 3000 – un shooter in care ti se da rolul de comandant al unei navete spatiale care aduna provizii si medicamente si incearca sa evite meteoritii si alte chestii daunatoare. Si ca sa nu te plictisesti, creatorii aplicatiei au pus la bataie 3 planete, 12 tipuri de proiectile si 45 niveluri de joc.

Conectivitatea cu alti gameri este la fel de interesanta. Daca ai un cont Openfeint (am aflat si eu de asta cu ocazia StarCargo 3000), poti sa iti compari rezultatele cu tot mapamondul.

Muzica si efectele sonore sunt originale si iti vor face cu siguranta un drum lung sa treaca mult mai repede.


Concurs
Nu puteam sa nu iti dau ocazia sa incerci Star Cargo 3000 gratuit, nu? boio.ro pune la bataie un cod-cadou pentru minunatia asta. Ai trei pasi simplu de urmat:
1. Urmareste twitter.com/boioglu daca nu o faci deja

2. Da un tweet cu urmatorul text: Castiga pe boio.ro un cod-cadou pentru StarCargo 3000 – noul super iPhone Shooter – http://tinyurl.com/ydwancg @boioglu
Poti si sa dai retweet la postul asta: http://twitter.com/boioglu/status/10655880290

3. Lasa un comentariu la acest post.
Castigatorul trebuie sa indeplineasca simultan toate conditiile de mai sus. El va fi ales random pe 22 martie 2010.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Ce abureala de joc… cam penibil ! Zi drept, nu ti se pare (mult) mai interesant "Flight Control" (

    ) ?

  2. @Vlad C: nu sunt jucator de jocuri, dar cind cineva imi zice: ia un joc cadou pentru ca ai apasat pe 3 butoane si ai scris 2 cuvinte, eu zic ca merita. Sunt convins ca sunt alte zeci de aplicatii mai spectaculoase decit asta, dar daca nu iti ofera posibilitatea sa le incerci gratuit la capacitatea maxima, tot degeaba…

  3. Jocul este interesant si merita sa iti omori timpul cu el cand esti pe avion , tren sau chiar daca ai de rezolvat o treaba acasa la RAR unde sunt niste cozi infernale cu adevarat timpul va zbura mai usor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*