iPad – cartile revin la moda

Asta e cel mai bun exemplu de carti care vor atrage ciitori de orice varsta. In plus, revistele vor vinde din ce in ce mai mult, daca stiu sa se foloseasca de minunatia de la Apple.

Exemplele din video de mai jos spun totu. Urmareste-le in full screen.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. boio daca cumpar si eu un iphone 3GS de pe apple.com am vazut ca ca costa 199$ e adevarat.Ma refer la vama sau alte taxe.Sau livreaza numai in SUA

  2. @warsnno: esti offtopic.

    pe de alta parte, un iPhone vandut de apple.com se vinde la abonament pe doi ani cu ATT si este blocat in retea. iar apple.com livreaza numai in USA.

  3. cititul revistelor pe iPad mi se pare a fi o evolutie splendida si mult mai eficienta decat e-paper sau cumpararea unui device gen barns&noble si folosirea lui doar pt rasfoire. iPad is so much more :D

  4. Mai adriane… ca lucrasi in TV… uite unde s-a ajuns… Chroma key si mod 3D.. cum dracu fac astia efectele frateeeee!! Iti dai seama cat costa sa faci o reclama d-asta…. uhuuuu. sa ai efectele astea si sa stii Final Cut… precis ca e facut in asa ceva

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*