Ai ceva de spus?

In perioada urmatoare boio.ro isi imbunatateste sistemul de comentarii.

Am ales pentru asta IntenseDebate, pentru ca iti ofera posibilitatea sa postezi dupa ce faci Log In cu Twitter, facebook, wordpress.com si altele.

Dupa ce miile de comentarii de pe boio.ro vor fi importate in noul sistem, vei putea sa vezi ce a comentat un anumit user, sa dai rating-uri si sa ai un profil al tau pe boio.ro.

Daca in urmatoarele ore nu vei vedea toate comentariile, inseamna ca IntenseDebate inca mai importa.

Chiar ma ajuti daca imi oferi feedback pentru noul sistem de comentarii si mai ales daca folosesti functia de twitter sau facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. safari – butonu' twitter merge si el e mai sensibil tre sa pozitionezi mausu' cu grija pana apare manutza si atunci click , la fel merg si in firefox…toate de pe snow leopard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*