iPhone 5 – record de vanzari

iPhone 5 a fost lansat doar in citeva tari (in mod oficial). Cifrele oficiale arata asa:

5 milioane de iPhone 5 vandute in primul weekend. Adica in 2 zile.

9 milioane de Samsung Galaxy s3 vandute in 2 luni. Adica in 60 zile.

Pe de alta parte, exista deja peste 100 milioane device-uri cu iOS 6.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. @Popa Vasile mai taie.. intrebam pentru ca o scris “The Verge” si stim ca ei neau dat primele poze clare cu iPohne 5 acuma am intrebam pentru ca chiar ar fi un BOOM sa fie asa, intr-un fel e imposibil, clar! :)

  2. deblocare/reblocare, ambele sunt offtopic, Adrian da-le cu erase :D

    vanzarile Apple de le vedem ca cifre prin stirile de pe web/tv nu includ si telefoanele aflate in tranzit catre clienti, posibil sa se mai adauge cateva sute de mii sau poate chiar mai mult.

  3. In cazul acesta ar fi interesant de știut in cât timp au fost produse telefoanele! Cât de curând vom cumpara telefoane calde ( nu vor avea timp sa se raceasca circuitele) Lăsând gluma la o parte , sper ca fenomenul sa nu se transforme in paranoia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*