jocuri periculoase pe MySpace

o femeie de 49 ani care a jucat rolul unui pusti de 16 ani pe Myspace a fost condamnata la plata de amenzi penale si inchisoare cu suspendare. Joaca ei pe reteaua sociala a avut un final tragic dupa ce o fata de 13 ani s-a sinucis crezind ca a fost refuzata de baiatul inchipuit.

telenovela e lunga si complicata. Lori Drew din Missouri, USA s-a imprietenit pe MySpace cu o colega a fetitei ei. ca sa se distreze, femeia a pozat drept un tanar. cind a vazt ca pustoaica ia relatia din online mult prea in serios, ea a refuzat sa mai discute cu colega fetei ei. parasita, pustoaica si-a pus capat zilelor.

acum femeia este acuzata de manipularea cruda a unui copil vulnerabil si de acces neautorizat la un computer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*