Square pentru iPhone

Sa zicem ca esti proprietar de magazin sau de taraba care vinde tricouri vara, la mare. Jucaria asta e ideala. Abia astept momentul in care va functiona si in Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Super misto chestia.
  Ar fi interesant sa evolueze tehnologia si in Romania pana la acest nivel.
  Uneori chiar imi pare rau ca sunt in tara asta unde se intampla….insa dupa ceva timp.

 2. geniala chestia. la cat e de mic cititorul de card si la cat de repede functioneaza totul chiar e un must have pt buticuri si tarabe in toata lumea.

 3. am fost de curand in magazinul apple din Aventura mall (sigur sti la ce ma refer:) ) am cumparat un mac book air si o husa de Iphone, iar vanzatoarea de acolo avea un Iphone mai gros si am crezut ca are husa cu extra baterie pt. a nu se termina, dar era un Iphone mai special cu care mi-a scanat produsele, mi-a tras cardul si m-a pus sa semnez cu degetul pe ecran. Cool nu ??
  Rep

 4. Super ideea . Totusi pentru piata romaneasca vad doua posibile probleme :

  1 – cei care fac astfel de comert la noi nu prea sunt familiarizati cu tehnologia, dar asta se poate invata :)

  2 – reticienta posesorului de card roman , de a trece cardul prin acel dispozitiv; reticienta intemeiata de numeroasele cazuri de clonari de carduri de la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*