Creatiile Apple apar pe 27 ianuarie

Evenimentul “Come see our latest creation” a fost programat pentru ora (Romaniei) 20.00.

update: lumea incearca sa descifreze ce spune poza. Primim o noua versiune de MacPaint Pro si parca acel contur cu marul in mijloc ar fi unul de tableta.

ce crezi ca primim de data asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. :D un MacTablet, niste accesorii noi, niste upgrade-uri la MacBook si poate un preview la iPhone 4G. dar ar fi prea mult. nu stiu…poate inca ceva nou si nemaivazut, avand in vedere faptul ca toata atentia a fost acordata tabletului, nu ar fi de imposibil sa ne si surprinda cu ceva :D

 2. Daca observati cuvantul “creation” este folosit la singular. Prin urmare iPhone 4G nu cred ca vom vedea acum. Cel mult acel tablet.
  Cu toate ca daca stau sa judec dupa evenimentele Apple din ultima vreme, s-a facut multa valva pentru nimic. Ramane de vazut!

  Sigur nu vom avea 2 mari lansari!

 3. Exista si posibilitatea foarte mica (1 %) ca prin imprastierea zvonurilor despre iTablet, Apple sa acopere noul iPhone 4G. Totusi in mod sigur va fi lansat update-ul de la 3.1.2 la 4.0.
  Oricum am pregatit pocornul :))

 4. problema noastra e o chestiune de viteza …vrem din ce in ce mai multe avem asteptari la diferente de timp din ce in ce mai scurte,pentru mine Apple e o mare bucurie bucuria ca cineva imi simte spiritul…sunt fericit ca traiesc in acest an si-n anii trecuti si viitori…sunt bucuros ca cei care fac Apple sunt pasionati…sunt fericit ca Steve Jobs traieste…sunt fericit ca ceva a ajuns sa ne uneasca fie din marketing fie din geniu..tot ce stiu eu este ca va iubesc si 26 ianuarie nu e decat o fila din viata noastra Apple…

 5. Sunt curios de un AppleTV,Tablet,iPhone 4G si MacPro

  Dar orice vor lansa vor fi mereu deasupra tuturor cu produsele lor ,nici o companie nu face asa lobby pentru lansare de produse cum face Apple …bravo lor sunt the Best

 6. Bun ca au confirmat event-ul pe 27, nu eram sigur de el. Poate o sa arate si iPhone 4, de tablet sunt 99% sigur.

 7. Da-r-ar D-zeu sa apara un nou software (4.0) mult mai smeker, care sa mearga si pe iPhone Classic :-D – Ca inca n-am fonduri sa-l schimb.

 8. Poate tablet’ul si anuntarea unui nou iPhone sau noul firmware 4.0. Sau ne va surprinde cu ceva la care nu ne asteptam.

 9. Dupa cum ne-am obisnuit, Apple, cand da lovitura, o da. Parerea mea este ca Apple va lansa un mic update la MacBook Pro, ma refer ca probabil vor pune noi procesoare, sau mici modificari la design. Sau, o noua serie Mac. Din ce am mai citit pe blog, am vazut ca ne anunta un nou iPhone si un MacTablet..da, intr-adevar.. probabil vor pune in vanzare un MacTablet si un nou iPhone. un iPhone cu un design putin schimbat, nu ar strica, nu ca actualul nu e bun. Probabil va fi mai subtire, capicitate mai mare, ecran de 3.7″ sau 4″, excluzand butonul Home de pe fata. Partea din fata ar fi doar un ecran, iar butonul Home pus undeva, problema lor. La asta cred ca ma astept.

  Am o rugaminte, daca se poate, da-ti-mi si mie link-ul unde ati citit.Am nevoie de niste chestii sa fac un proiect, si asta chiar ma atrage :D. Multumesc.

 10. bogdan:sansele de a se lansa iphone in ianuarie sunt nule,maxim un nou mac notebook pro+islate/itablet+firmware 4.0 daca avem noroc

 11. @Vlad C.:
  Daca ai vazut zvonurile cu privire la caracteristicile noului 4.0 atunci vei vedea ca imbunatatirile majore vor fi valabile doar pentru 3G si 3GS asa ca eu zic sa te apuci sa strangi bani sa iti schimbi telefonul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*