Clienti noi de OS X pentru WordPress

Imi place sa vad ca apar aplicatii noi cu care poti sa publici pe un blog de WordPress. Astazi testez PixelPumper si Bits.

Acest post este, de altfel, scris in PixelPumper.

Are multe minusuri fata de Ecto, pe care il folosesc din 2008. Observ ca exista un “Nerd Mode” pe care poti sa-l cumperi, dar site-ul developerului nu merge in momentul de fata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Bits nu mi se pare ceva interesant, mai ales că pentru iOS avem deja WordPress în App Store. Am folosit și eu Ecto o perioadă (maxim 1 lună) însă nu m-am putut obișnui, prefer să scriu direct în meniul de WordPress pe site :)

  Este interesant PixelPumper?

 2. @ionica: “Interesant” este cuvantul potrivit. Ii lipsesc functiile avansate din Ecto. Eu scriu cu Ecto de prin 2008 si nu l-am mai lasat. Ce-i drept este si bine customizat.

 3. Am încercat și PixelPumper, arată bine, se miscă cam greu, cred că m-as putea obișnui cu el.
  Are o mică problemă sau poate doar la mine este … când pun o imagine în post mai mare de 600px (setat în options) mi-o urcă pe site însă nu o face hyperlinked, iar dacă mă duc în post și vreau să dau click pe poză să o mărească, ciuciu. Trebuie să îi dau edit din browser.

  Și la tine e la fel Adrian?

 4. @boioglu și cum tu poza nu adaugi? Poza din post cu PixelPumper ai pus-o folosind programul?
  Nu cred că este tema, că la Ecto mergea, în wordpress direct merge, deci e vorba de program.

  Că are dimensiune mică și poți da click pe ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*