SpaceX merge către Marte și transformă oamenii într-o specie multi-planetară

Trăim în vremea în care filmele SF devin realitate. SpaceX, proiectul lui Elon Musk, fondatorul Tesla, vrea să trimită o navetă cu oameni pe planeta Marte. Un preview al misiunii a fost deja postat, iar la ora 9.30pm (ora României) are loc o transmisiune în direct cu prezentarea acestui proiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*