VIDEO Cum poți să călătorești oriunde cu avionul aproape gratis

OK, partea cu “gratis” are un disclaimer. Omul investește mici sume pentru a câștiga apoi beneficii majore. Secretul e simplu și se bazează pe programele de loialitate ale liniilor aeriene.

Faci mai multe călătorii mici și câștigi “mile” pe care poți să le “cheltuiești” apoi pe călătorii foarte scumpe. În plus, în SUA (și nu numai) există cărți de credit care îți oferă ca beneficii mile de zbor.

Sunt tare curios în ce măsură rețeta asta poate fi aplicată și în România sau Europa.

2 Comments

  1. Pai cartile de credit fac toata diferenta in SUA, datorita bonusurilor initiale + eventual manufactured spending. Oamenii seriosi ajung la 15-20 de carduri ca sa mearga schema asta. vezi thepointsguy, onemileatatime etc.

    La noi, oamenii normali fac status realist vb doar din calatorii efective, cuplat cu oferte speciale (gen bilet round the world first class la superoferta cu acumulare de mile). Ah si neaparat trebuie sa fii intr-un program de fidelizare american ca sa merite, altfel de ex la LH sau BA te trezesti ca ai doar 25% din cat ai zburat. Sau mai putin.

  2. Este foarte interesant acest sistem. Beneficiile sunt pentru ambele părți. Să sperăm că va apărea și în Europa ceva asemănător sau mai bun. Chiar îmi place să zbor cu avionul și în majoritatea cazurilor cred că mai toată lumea își cumpăra biletul din timp ca să nu plătească mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*