VIDEO Cum poți să călătorești oriunde cu avionul aproape gratis

OK, partea cu “gratis” are un disclaimer. Omul investește mici sume pentru a câștiga apoi beneficii majore. Secretul e simplu și se bazează pe programele de loialitate ale liniilor aeriene.

Faci mai multe călătorii mici și câștigi “mile” pe care poți să le “cheltuiești” apoi pe călătorii foarte scumpe. În plus, în SUA (și nu numai) există cărți de credit care îți oferă ca beneficii mile de zbor.

Sunt tare curios în ce măsură rețeta asta poate fi aplicată și în România sau Europa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pai cartile de credit fac toata diferenta in SUA, datorita bonusurilor initiale + eventual manufactured spending. Oamenii seriosi ajung la 15-20 de carduri ca sa mearga schema asta. vezi thepointsguy, onemileatatime etc.

    La noi, oamenii normali fac status realist vb doar din calatorii efective, cuplat cu oferte speciale (gen bilet round the world first class la superoferta cu acumulare de mile). Ah si neaparat trebuie sa fii intr-un program de fidelizare american ca sa merite, altfel de ex la LH sau BA te trezesti ca ai doar 25% din cat ai zburat. Sau mai putin.

  2. Este foarte interesant acest sistem. Beneficiile sunt pentru ambele părți. Să sperăm că va apărea și în Europa ceva asemănător sau mai bun. Chiar îmi place să zbor cu avionul și în majoritatea cazurilor cred că mai toată lumea își cumpăra biletul din timp ca să nu plătească mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*