VIDEO Megadeth – Conquer or Die

În ziua în care Metallica a scos un videoclip, Megadeth au scos și ei. Două amănunte interesante referitoare la acest clip:

  • Bateristului nu i se vede fața pentru că, oficial, Megadeth nu are un baterist acum.
  • Piesa aleasă este una instrumentală. Nu îmi aduc aminte (sau poate nu știu eu) ca Megadeth să fi scos până acum un videoclip la o piesă instrumentală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*