FOTO VIDEO Friteuză fără ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer – Unboxing și Review în limba română

Friteuză fără ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer. FOTO Adrian Boioglu
Friteuză fără ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer. FOTO Adrian Boioglu

Nu știi cum să dai jos kilograme, să mănânci mai sănătos și să nu plătești prețul mare cerut de comercianți pentru ulei? Well, ai găsit soluția. Am testat, în ultima lună, o friteuză fără ulei de la Xiaomi. Mai exact modelul Mi Smart Air Fryer de 3,5 Litri și 1500W. Te invit să urmărești această despachetare și recenzie în limba română pentru un produs care mi se pare suficient de ieftin și de bun pentru sănătatea ta.

OK, mai sănătos decât dacă prăjești toată mâncarea în ulei, pentru că salate nu poți să faci la Air Fryer.

Îți dau și câteva preparate care ies foarte bine la Air Fryer:

  • piept de pui dezosat (23 minute la 200 grade)
  • chifteluțe de porc / pui sau vită (25 minute la 200 grade)
  • file somon sau păstrăv (20 minute la 200 grade)
  • cartofi pai congelați (10-15 minute la 200 grade).

Menționez că eu prefer să fac totul pe modul “Manual”, la 200 grade și să întorc carnea de 4-5 ori în cele 20-25 minute pentru a fi pătrunsă uniform. Mie îmi place carnea mai bine făcută, așa că rezultatul este unul crocant, dar tu poți alege să o ții mai puțin în Air Fryer. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este faptul că se spală foarte ușor. Suprafața anti-aderentă seamănă cu cea a unei tigăi de teflon și nu ai nevoie decât de un burete de vase, puțin detergent și apă caldă.

PS: Mi-a plăcut atât de mult cât de ușor se folosește încât am făcut un astfel de Air Fryer cadou și soacrei, în luna martie, atunci când a fost ziua ei de naștere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*