Care este cel mai bun pret pentru iPhone 6s

Bisnitarii de telefoane au scos iPhone 6s in Romania inca de acum o saptamana – doua. Am vazut chiar si preturi mai mari de 4100 lei, dar si bloggeri platiti sa le laude ca fiind cele mai bune. Oare nu le era jena?

Presupun ca nu e nevoie sa-ti spun ca si acum se gaseste la precomanda prin diferite magazine (mai mult sau mai putin autorizate) la preturi care pornesc de la 3450 lei.

Anyway, am dat o tura prin magazinele online ale marilor operatori de telefonie mobila de la noi in cautare de iPhone 6s si am gasit asa:

Telekom vinde iPhone 6s cu 3399 lei.

La Vodafone Romania il gasesti cu 3307 lei.

Orange Romania il are in oferta cu 3263,51 lei. In pretul ala primesti expediere gratuita si o baterie externa de 2000 mAh.

Acestea sunt preturile de iPhone 6s fara abonament. Te las pe tine sa-mi spui care este cel mai bun pret de telefon + abonament gasit. Nu ma intereseaza ofertele speciale facute doar unor abonati, ci cele publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*