Povesti de adormit tech-lovers

De cind a aparut iPad mi-am schimbat radical modul in care imi petrec serile.

Inainte ma uitam la TV pina spre dupa ora doua dimineata. O fac si acum, dar mult mai rar. Doua dintre obiceiuri imi sunt insa preferate:

1. Citesc 2 pina la 10 articole in Instapaper pe iPad. Am grija sa adaug in fiecare zi macar un articol-doua. Este vorba de posturi sau articole de ziar luuungi, pe care nu am timp sa le diger in timpul zilei. Lista mea de Instapaper contine acum zeci (sau sute) de articole necitite, asa ca imi face placere sa le parcurg.

2. (asta se intimpla mai rar din cauza pct. 1) CItesc carti sau rasfoiesc reviste in format .pdf pe iPad.

3. Ascult Podcast-uri. Nu conteaza ca sunt video sau audio. Evident, fiind seara, am ochii obositi de peste zi si le prefer pe cele audio. Am in iTunes 12-15 Podcast-uri care se updateaza regulat si ma tin ocupat. In cazul asta, iPhone-ul ia locul iPad-ului. E mai comod de tinut pe scaunul de linga pat.

Tu ce faci ca sa adormi tech – geek-ul din tine?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Messenger, facebook, twitter si youtube, impreuna cu roradio sau pur si simplu melodiile de pe ipod pe background. cut the rope vreo doua seri pana l-am terminat cu maximul de stelute, minigore o data la o saptamana. iPhone’ul imi mananca aproximativ 3 ore de somn pe zi (daca m-as fi culcat la 10 in loc de 1-2 dimineata). Rareori mai folosesc laptopul si, si mai rar, desktopul. Apare chiar problema amortirii mainilor, de la tinutul iphone’lui.

  In restul zilei, e partenerul numarul unu:
  1. pe drum spre scoala ascult muzica la el
  2. in ore imi alunga plictiseala
  3. la teste e cel mai inteligent din clasa, cu aplicatia MathCalc face si probleme.

 2. merita instapaper pe iphone ? nu e obositor ? pe ipad stiu ca e alta treaba la dimensiunea sa…

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Cind iPad devine mai bun decit cartile | boio.ro
 2. 2010 boio.ro Awards | boio.ro
 3. 2011 boio.ro Awards | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*