Alfred v2 Beta – workflow-uri utile

Stii ca sunt fan Alfred si ca il folosesc zi de zi pentru tot ce fac pe computer. Versiunea a doua din Alfred este in Beta. Daca ai o licenta de MegaSupporter poti sa o descarci de aici.

Noua functie de “workflows” este foarte utila. Netul e deja plin de workflow-uri folositoare. Iata ce am gasit eu la o prima cautare:

Arunca un ochi la workflow-urile propuse de developer.

1. Un workflow care iti spune cit te mai tine bateria pe Mac si iti afiseaza totul intr-o fereastra de Notification Center sau Growl. Il descarci de aici.

2. Un workflow care te ajuta sa dai enable/disable la Hidden Files. Il iei de aici.

keyword-ul pentru a vedea documentele ascunse este: showhidden.

Keyword-ul pentru a le ascunde este: hidehidden.

3. Vrei sa verifici viteza conexiunii tale de Internet? Ai si pentru asta un workflow aici.

4. Un FlushDNS e bun din cind in cind. Ai si un workflow care te ajuta sa nu mai folosesti Terminal.app pentru asta. Il gasesti aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Convertor valutar BNR pentru Alfred v2 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*