RipDev lanseaza InstallerApp. pe bani

eu inteleg povestea cu drepturile intelectuale si fiecare developer e liber sa isi vinda aplicatia pe cit vrea, dar sa oferi un produs “platibil” care depinde de ce face Apple nu prea e sanatos.

Developerii care au produs Installer au scos azi un software pe care il instalezi pe computer si cu ajutorul caruia poti sa pui pe iPhone aplicatii 3rd party.

InstallerApp merge deocamdata doar pe Mac, dar vom avea in curind si o varianta pentru Windows. Jucaria functioneaza ca un fel de iTunes pe care downloadezi tot felul de aplicatii care ar merge cu Cydia sau Installer si pe care, apoi, le sincronizezi cu telefonul. Este ideala pentru cei care nu vor sa se bage prin SSH in iPhone sau sa isi instaleze totul pe telefon dupa un restore.

cu ajutorul aplicatiei poti sa vezi ce e prin diferitele surse de cydia sau installer si sa citesti descrieri de aplicatii.

InstallerApp este gratuita la instalare. Poti sa vezi ce gasesti prin ea, dar daca vrei sa pui programele respective pe telefon, nu poti sa o faci fara sa platesti. Licenta costa 7 dolari si o poti folosi cu pina la 3 iPhone sau iTouch.

la prima vedere pare o solutie simpla si foarte eleganta, dar mai inca intrebari la care nu am gasit raspuns, asa ca nu stiu daca o voi incerca.

te tenteaza? o vei cumpara?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu o voi cumpara si nu cred ca va avea succes.In primul rand contrazice cam tot ce inseamna JailBreak si free using pentru produse apple in general (fie el iphone, ipod, Osx…).Daca se continua asa o sa avem jailbreak pe bani facut de hackeri si alti crackeri ce vor sparge aplicatiile pe facute de primii.Nasol sa ceara bani…se incalca ideea de la care a pornit totul.

  2. If you’re good at something, never do it for free.

    ideea este foarte simpla … oamenii au facut un program, iti ofera niste servicii, daca iti comvine cumperi, daca nu , nu … la fel si cu AppStore. Cineva trebuie sa aibe un profit din asta indiferent cat de ilegal si neconventional este. Avand in vedere ca aplicatia nu are precedent, eu zic ca ar merita… Ba mai mult de atat chiar avea succes. Tot ce-mi pare rau este ca nu functioneaza si pe PowerPC. Dar nu-i nimic ca o rulez doar pe al meu Macbook Pro si nu o sa fie mare pierdere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*