Nonogramix pentru iPad

La finalul postului ai 4 coduri cadou. Revendica-le inaintea tuturor.

Iti plac nonogramele? Pina sa ma joc cu aplicatia asta nici eu nu stiam ce sunt, dar dupa citeva zile de teste au inceput sa-mi placa.

Nonogramix pentru iPad este o aplicatie care iti ofera puzzle-uri logice. Ideea e sa colorezi anumite patratele pentru a gasi poza ascunsa.

Jocul a trecut pe rind prin “new and noteworthy” si alte mentiuni speciale ale Apple. Ai 165 niveluri cu 3 tipuri diferite de puzzle-uri. Grafica este simpla si eleganta, iar jocul e tocmai bun sa te tina ocupat cind afara ninge. Sau ploua si e noroi…

boio.ro pune la bataie 4 coduri pentru Nonogramix. Nu trebuie sa te lupti pentru ele pe Twitter. Ci doar sa le revendici in iTunes.

XWPK6WW7XAHR

9A4N7JP4X7NM

YKXE4F74P3TP

KAHJ4P4FL63T.

Regula general este sa revendici doar daca iti folosesc si la final sa lasi doua vorbe ca sa stie lumea daca au fost revendicate sau nu codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. deja apar discriminarile in aplicatii… unele din cauze hardware sau software si mai nou, sa te determine sa treci la iPhone 4 sau ipad…apple!

  2. @alexv: nu sunt discriminari. Si mai ales nu le face Apple. Unele aplicatii nu merg pe iPhone pentru ca ecranul este prea mic. Developerul a ales sa faca doar versiunea de iPad. E ca si cum ai zice de ce nu am Photoshop pe iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*