Reclama pentru iPhone 4 FaceTime

Clipul spune tot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu stiu daca ati observat dar la sfarsitul clipului,cand tipu inchide telefonul se stinge si sigla apple…….pe bune?

  2. for years people dreamed about video chat. poftim ?
    in ultima vreme marketingul Apple a luat-o pe aratura. alt exemplu f enervant: ii zic ipad f?r? articol. absurd. efectul e ca începe sa m? enerveze brandul Apple, ceea ce nu ar trebui, pt. ca le folosesc produsele.

  3. Sincer , aceasta functie nu a fost inventata de iPhone asa ca nu prea au dreptul so cheme FaceTime , aceasta functie o gasesti si pe un n95( doar un exemplu)

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 4 Facetime | Inspector Gadget - we inspect gadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*