google chrome download

Google Chrome is Here

asta imi instalez eu acum. nu stii ce e? well, primul browser facut de google.

da, baietzii care ne-au dat cel mai puternic motor de cautare, mail si google gears ne promit acum un browser la fel de bun: Chrome.

il poti downloada de AICI. (daca linkul te redirectioneaza catre motorul de cautare, incearca mai tarziu.)

Google Chrome apare oficial maine in 100 de tari in varianta pt windows. “aromele” de mac si linux sunt si ele pe drum. Lansarea jucariei s-a facut cu ajutorul unei benzi desenate. cam pueril din partea lor, dar gusturile nu se discuta.

Google s-a folosit de bucati de cod din Apple Webkit si Mozilla Firefox si, spun ei, Chrome e numai la inceput. mda, stiu… gmail e in beta de ani de zile…

[…] we were able to build the foundation of a browser that runs today’s complex web applications much better. By keeping each tab in an isolated “sandbox”, we were able to prevent one tab from crashing another and provide improved protection from rogue sites. We improved speed and responsiveness across the board. We also built a more powerful JavaScript engine, V8, to power the next generation of web applications that aren’t even possible in today’s browsers. […]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

  1. Ma intereseaza in special engine-ul JavaScript. Din cate am vazut GUI e cam simpla (si cui ii place ceva simplu si fara prea multe optiuni de configurare?). Nu stiu in schimb ce impact va avea lansarea unui nou browser pe piata (de fapt va da developerilor mai mult de lucru, cel mai probabil), dar brandul Google promite. Poate ajunge cel de-al doilea cel mai folosit browser in cativa ani…

  2. Pai ai putea sa-l pui pe ftp sau chiar pe site.
    Eu nu-l gasesc niciunde pt download. Daca era 1 aprilie, era alta farsa de-a lor, dar asa nu stiu ce sa cred

  3. Bravo lor.. era clar ca vor face tot felul de chestii, ca doar evolutia e un proces natural:)

  4. mda nu e asa stralucit cel putin deocamdata ,deci vreau sa zik k consuma din rami la greu si cei de la google mai au de scos pluginuri la greu pentru el si mai e mult pna o sa fie compatibil pentru toate siteurile ….evident merge orice site da sunt multe erori si lipsesc multe pluginuri lre si alea la randul lor sunt ff folositoare. ASTA VA SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA PENTRU K LAM TESTAT!!!

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. google chrome review | boio.ro
  2. google email client | boio.ro
  3. firefox 3.1 beta 1 | boio.ro
  4. 10 ani de la lansarea Chrome. Browser-ul și-a schimbat fața odată cu versiunea 69 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*