Safari 5 vine cu o eroare cit el de mare

Apple a lansat astazi Safari 5. Singura problema e ca pagina oficiala a noului browser are mari probleme. Se vede la fel si in Firefox si in Safari 4. Mda, poate ca tre sa ai Safari 5 ca sa o vezi corect. WTF, Apple?

later edit: nici macar Safari 5 sau Safari Mobile nu vad bine pagina. Apple a dat-o in bara. E cam aiurea sa lansezi un browser cu ditamai eroarea in frunte.

later edit 2: Apple a rectificat problema in 10 minute. Screenshot-urile de pe boio.ro raman dovada :)

  

In alta ordine de idei, noua versiune aduce citeva jucarii interesante:

– Safari Rader – un fel de Instapaper built in

– Cautare cu Bing. mda, stiu, nici pe mine nu ma pasioneaza

– si mai ales – Add-ONs. Ei le zic Extensions, dar in mare fac cam tot ce fac add-on-urile de la Firefox.

Pe mine nu m-a convins nici Chrome, chiar daca a iesit din beta. Voi da o sansa noului Safari sa vad daca merita sa las Firefox pentru el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. am o intrebare pt cei care cunosc safari, ca sa vad pagina in wide tre sa dau zoom, dar knd il inchid revine la normal(se vede numa pe mijloc) stie cineva?

  2. Merge mai bine decat chrome si firefox. momentan. sa vedem peste ceva vreme. degeaba are extensions pt moment, nu sunt nici vizibile ( desi le poti activa) si nici nu e niciuna disponibila.

  3. eu intelesesem ca are o eroare browserul in sine. Aia este pur si simplu o eroare de programare.

  4. Am incercat si eu Safari 5 pt 3 zile si n-am mai rezistat in a 3-a zi cand am vazut ditamai bug-ul de ma obliga sa inchid browserul din task manager atunci cand ma uitam pe youtube in full screen, nu-mi place ca nu are RSS Reader similar cu FF, ca nu are extensii, ca anumite site-uri nu sunt afisate corect, decat daca din develop alegi modul de firefox sau ie8, 7 etc, imi place ca se incarcau site-urile ceva mai repede, dar motivul asta nu a fost suficient pt a ramane cu el.

  5. eu nu pot sa-mi activez extensiile…am windows 7 ultimate…in develop nu am functia "enable extension"

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Safari 5 vine cu o eroare cit el de mare | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*