Brusc, iPhone 3GS a devenit urit, vechi si neinteresant

Noul iPhone 4 se apropie de telefonul ideal. Din toate bunatatile prezentate de Steve astazi ma incinta cele de natura hardware. Asta pentru ca mai tot ce stie iPhone 4, stie si iPhone-ul meu 3GS.

Camera cu mai multi megapixeli … well, e bine ca exista. In schimb, Led-flash-ul de pe spate este chiar util. Camera din fata nu ma incinta inca, dar poate isi va dovedi utilitatea in aplicatii gen messenger sau skype.

Filmarea HD este buna. Editarea filmelor cu iMovie direct pe iPhone nu pot sa zic ca ma tenteaza. Daca as putea sa adaug un watermark e ok. In schimb, astept iMovie pentru iPad.

Bateria e un mare plus. 10 ore de video? Daca Apple spune ca are 10 ore, inseamna ca va tine chiar mai mult. Asta daca e sa urmam exemplul dat de iPad. Asta e un mare avantaj.

Noul iPhone 4 stie sa se dea pe WiFI cu 802.11 n. Wireless N, la fal ca si laptopul nu poate sa fie decit bine primit.

iPhone 4 nu va veni in Romania mai devreme de luna august. Tarile anuntate pina acum de catre Apple (primele 2 transe – din iunie si iulie) nu includ tara noastra.

Un amanunt interesant este si acela ca iPhone 4 este compatibil cu reteaua 3G pe 900 MHz – asa-numitul 3G rural de la Vodafone Romania.

Cit despre iPhone OS 4.0 (botezat acum iOS 4) numai de bine. Folosesc beta 4 de o saptamana si abia astept varianta finala. Il vom avea pe 21 iunie. Tot atunci primiti si o solutie de deblocare pentru iPhone 3GS cu 3.1.3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. solutia de decodare exista o posibilitate sa apara mai devreme
    iOS 4.0 Gold Master e lansat azi … asa ca se poate ca pana pe 21 sa avem deja jailbreaks si unlock

  2. Care e lista a doua cu tarile in care va merge iphone 4G in luna iulie? Eu nu mai stiu, asa au facut si anul trecut?

  3. pot sa-l cumpar din US ca tot sunt aici?unde il gasesc si la ce preturi?orice info e bine venita

  4. @nick: vei gasi iPhone 4 in magazinele ATT la preturi incepind de la 199 dolari, cu abonament pe 2 ani. la liber nu se poate lua, inca. el vine blocat in retea. apare doar pe 24 iunie.

  5. Pe linga 3Gs si 3G a devenit extrem de neinteresant.
    Recunosc ca urla in mine dorinta de a-l avea pe asta nou. Nu sint fan, insa prezentarea m-a convins ca o sa merite. Astept o oferta de la Orange totusi.

1 Trackback / Pingback

  1. ?apte p?reri despre iPhone 4 - SMASH.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*