conditiile Orange pentru cumpararea unui iPhone 3G

nu am sa le enumar pe toate ci doar pe cele mai … interesante.

– Telefonul pre-comandat este BLOCAT in reteaua Orange Romania si se cumpara NUMAI la abonament (unul nou sau unul prelungit in anumite conditii)

– in conditiile in care v-ati exprimat optiunea de a achizitiona telefonul rezervat in noaptea lansarii in unul din cele 6 magazine Orange shop, Orange Romania va rezerva telefonul pre-comandat in locatia indicata de dvs. in formular incepand de vineri 22 august 2008, orele 00:00 pana vineri, 22 august 2008, orele 19:30.

lista cu actele necesare este AICI […]

in alta ordinde de idei: are cineva un contract Orange incheiat foarte recent sau unul incheiat pe data de 22 august la achizitionarea iPhone 3G?

vreau si eu o copie scanata, Please!!! numele si datele de identificare ale persoanei care a incheiat contractul pot sa fie sterse; nu ma intereseaza decit ce scrie in contract. poti sa-l trimiti pe mail. ai adresa in “cartea de vizita” din coloana de pe dreapta a paginii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. vreau sa stiu si eu daca la orange daca o sa cumpar un iPhone 3G impreuna cu o cartela prepay telefonul este tot blocat pe orange cum sunt terminalele luate pe abonament?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*