conditiile Orange pentru cumpararea unui iPhone 3G

nu am sa le enumar pe toate ci doar pe cele mai … interesante.

– Telefonul pre-comandat este BLOCAT in reteaua Orange Romania si se cumpara NUMAI la abonament (unul nou sau unul prelungit in anumite conditii)

– in conditiile in care v-ati exprimat optiunea de a achizitiona telefonul rezervat in noaptea lansarii in unul din cele 6 magazine Orange shop, Orange Romania va rezerva telefonul pre-comandat in locatia indicata de dvs. in formular incepand de vineri 22 august 2008, orele 00:00 pana vineri, 22 august 2008, orele 19:30.

lista cu actele necesare este AICI […]

in alta ordinde de idei: are cineva un contract Orange incheiat foarte recent sau unul incheiat pe data de 22 august la achizitionarea iPhone 3G?

vreau si eu o copie scanata, Please!!! numele si datele de identificare ale persoanei care a incheiat contractul pot sa fie sterse; nu ma intereseaza decit ce scrie in contract. poti sa-l trimiti pe mail. ai adresa in “cartea de vizita” din coloana de pe dreapta a paginii.

3 Comments

  1. vreau sa stiu si eu daca la orange daca o sa cumpar un iPhone 3G impreuna cu o cartela prepay telefonul este tot blocat pe orange cum sunt terminalele luate pe abonament?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*