Noile reclame pentru Siri

Apple le numeste reclame pentru iPhone 4S, dar Siri este personajul principal. Cele doua clipuri au fost postate in urma cu putin timp.

A doua imi place cel mai mult. Asta si pentru ca imi aduce aminte de concediul meu in California, in toamna lui 2010 :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. pare foarte tare. nu am apucat sa ma joc cu siri. pacat ca nu il pun si pe dispozitive mai vechi.

  2. M-am jucat eu cu Siri in Romania. Nu stie nimic de aici, o intrebi cum este timpul in Bucuresti spre ex, si ea nu stie, de restaurante sau eu mai stiu ce, nici atat. Si nu era de vina engleza mea daca la asta va ganditi

  3. Parerea mea este ca nu se merita in Romania Siri! iPhone 4 este cel mai folositor aici. @Adrian Boioglu: scz de dublu post dar am vrut sa mai adaug ce am scris mai sus. Din pacate nu pot sa-mi editez postul precedent. Nu ar strica functia asta pe boio.ro, nu numai pentru eventualele adaugiri, ci si pt greseli de ortografie trecute neobservate la prima vedere!

  4. @adrian boioglu: Si eu ce am zis? Ca merge? Greseala mea ca am zis Siri, vroiam sa zic iPhone 4S al carui main feature este Siri! Deci reformulez: Parerea mea este ca nu se merita in Romania iPhone 4S!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*