preturi de mall in Mexic

mexicanii te prostesc in fata. sorry… negociaza cu tine…

daca mergi in orice statiune de a lor de pe malul atla6nticului vei gasi alimente, bauturi si medicamente la fiecare al doilea magazin. povestea cu medicamentele e foarte interesanta: mexicanii vand la liber cam tot ce in USA se ia numai pe retete si aprobari speciale… iar preturile sunt mai mici decit in state uneori…

azi m-am convins de ceea ce banuam deja: o cuie cu medicamente care in mall se vindea cu 28 dolari poti sa o iei mai ieftina sau muuult mai ieftina.

daca nu ai timp de umblat si vrei sa scapi repede – cumpara cu un credit card. vei scuti cel putin 2-3 dolari la pretul de mai sus. asta pt ca rata de schimb nu mai e cea mexicana, ci aia impusa de banca ta. deci muuult mai mica.

daca te invirti putin in jurul mall-ului dai de un supermarket. acolo aceeasi cutie de pastile, tot fara reteta o iei la 16 dolari.

asa se imbogatesc unii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*