200 dolari pentru Android

atit va costa un HTC cu sistemul de operare google android instalat pe el cumparat de la T-mobile.

now what? jailbreak si unlock si pentru android?

nu, nu vine in romania prea curind si daca Vodafone nu se misca repede, cosmote are sanse sa puna pina pe el.

iti iei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu am fost foarte impresionat de demo-urile de pe net. Chiar ma asteptam sa fie ceva cu adevarat unic, dar de fapt nu aduce nimic in plus fata de iPhone (ca si mediu de dezvoltare al aplicatiilor). Si asta dupa mai bine de 1 an de cand Apple a introdus modelul lor revolutionar… Deci… nu cred ca o sa imi iau.

  2. Daca acest Android va avea un touch la fel de “sensibil” cu HTC Touch Pro, imi va trebui stylus, imi vor trebui 10 secunde si ochelarii mei cu dioptrii de 0,25, se va baza pe mizeria de browser de la google, va avea acumulatorul de la HTC Touch pro s.a.m.d.; pe mine m-au pierdut de client.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*