o luna

atit stau in Romania. asa ca trebuie sa pun la punct lista de prioritati:

  • shaworma si placinta cu brinza
  • vizite pe repede inainte la familie si prieteni
  • un weekend prelungit la munte (daca dau si de 2 fire de zapada nu ar strica…)
  • intilnirea de 10 ani cu fostii colegi de liceu (ce repede trece timpul…)
  • o intilnire cu iPhone userii din romania, maybe…
  • poate imi fac timp sa editez in sfarsit cele 4 – 5 SUPER filme pregatite pentru boio.ro (Surpriza!)

sugestii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. legat de shaorma, iti pot indiuca eu un loc bun (nu de parca nu ai avea si tu locul tau). Pe unirii, la complex, e fast food dimico, sau simico (sunt firme diferite). Daca nu, poate mancam un lachmagiun, la rest. turcesc de langa gara.
    Doi la mana, daca nu putem sa ne intalnim cu iphoneistii din toata tara, poate mergem la o berica noi care ne putem strange din Constanta.

  2. La Brasov deja vremea se cam impute…Asa ca nu m-ar mira ca spre sfarsitul vacantei sa prinzi si ceva zapada prin Poiana …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*