iPhone 3GS – in Romania pe 31 iulie

asta e data la care iPhone 3GS vine in Romania.

ziua mea e pe 1 august. Cine imi face un cadou? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. Adevarul este ca ai merita 100*iphone 3GS cadou pt munca depusa si sfaturile pe care le dai.Ti-am dat un mail acum cateva luni referitor la iphone 3G sau 2G,,,,pana la urma am luat 3G white , l-am jailbreak-uit si deblocat singura ; si azi mi-am facut curaj si am pus pe el 3.0 dupa c am citit post-ul tau.Multumim pt tot ceea ce faci.

  2. Damn!!! Daca cumva apare 3.1 pana atunci si baietii nu gasesc ceva gaura noua m-as mira sa il mai ia unul dintre, spre exemplu, cititorii acestui blog. Fara jailbreak oricat de tare il vreau nu dau banii pe device.

  3. @alex: chiar daca apare 3.1 pina atunci Orange sau Apple nu au timp sa-l puna pe noile telefoane. ele vor aparea cu 3.0 si utilizatorului i se pune 3.1 inainte sau dupa activare

  4. da de unde. când mi-am luat eu telefonu avea pe el tot 2.0 si a trebuit sa fac eu upgrade. era deja noiembrie, deja era chiar 2.2 pe drum.

  5. Din pacate eu l-am cumparat din prima zi, cand a aparut pe piata, cu 2.0.1 probabil upgradat chiar de angajatul orange care mi-a vandut telefonul. Sper sa nu fie cazul si anul asta.
    Astazi am facut un drum de Buc iar Navigon e extraordinar dar la cat mi-a sunat tel pe drum am pierdut pozitia in mod repetat. As avea nevoie de backgrounder dar bine nu prea ruleaza pe procul si ramul de 3g. Astept cu nerabdare…

  6. Salutare tuturor,

    Tocmai m-am intors din Londra, de unde am achizitionat un Iphone 3GS 32 Gb, si vreau sa va zic ca prea mare diferenta dintre acest model si 3G nu e. Inafara de schimbarile facute la camera si multe alte chestii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*